Arkaden Legesenter | Timebestilling
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Timebestilling

Det er mange som ønsker å nå oss, og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Om du vil gjøre det enkelt og slippe telefonkø, kan du booke timer enkelt elektronisk inne på e-portal. 

Eventuell avbestilling ønsker vi senest 24 virkedagstimer før timen. Da har vi mulighet til å hjelpe andre! Senere avbestilte timer ser vi oss nødt til å belaste.

NB!

Alle pasienter ønsker seg kort ventetid og god tid hos legen. Ved timer for øyeblikkelig hjelp er det nettopp det som krever øyeblikkelig hjelp som taes opp. I øvrige konsultasjoner vil det være rom for å ta opp mer enn en bekymring, men det er flere hensyn å ta. Tenk gjerne gjennom hva du vil snakke om på forhånd, og lag deg gjerne en egen prioritering over plagene dine, helst med det du bekymrer deg mest for først. Blir legens tid for knapp, eller pasientens liste for lang, er gjerne både pasient og lege best tjent med at det settes opp oppfølgingstime.

Øyeblikkelig hjelp

Ved akutt sykdom må du ta kontakt på telefonen. E-portal kan ikke brukes til dette formålet.

 

For at vi skal kunne prioritere hva som haster, er det viktig at du som pasient kommer med så gode og nøyaktige opplysninger som mulig. Selv med mange timer avsatt til dette formålet, fylles det fort opp når pågangen er stor.  Når våre timer er tatt blir vi nødt til å be deg prøve igjen i morgen, eventuelt oppsøke legevakt.

Logg på via ePortal

ePortal er en sikker online bestillingsløsning der du registrerer deg som bruker og deretter blant annet kan bestille legetime.

Merk at du ikke kan bestille hastetimer på dette viset. E-konsultasjoner direkte inn til legen skal ikke brukes til timebestilling.

Ring oss

Dersom det er vanskelig å nå oss gjennom telefon, oppfordrer vi til å benytte  e-portal.

Vårt telefonnummer er: 23 35 90 00

Telefonen besvares mandag-fredag 09.15-11.30 og 12.45-14.15