Arkaden Legesenter | Om oss
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

Om oss

Etablert 2004

Arkaden Legesenter

Arkaden Legesenter ble etablert  i 2004. Vår fastlegepraksis ligger midt i sentrum av Oslo, med umiddelbar nærhet til de fleste trafikk-og kollektivknutepunkter.  Vi holder til i Skippergata 31, 6. etg, med inngang fra Biskop Gunnerus gate.

Det er heis i bygget og dermed enkel tilgang både med rullestol og barnevogn.

Ansatte

Yngvild2017

Yngvild Dovland Stokke

Spesialist i allmennmedisin
PhilipStrindberg

Philip Strindberg

Allmennlege
Tertitt

Tertitt

Helsemedarbeider
Marit

Marit

Helsemedarbeider

Kunnskap og erfaring

Tjenester vi tilbyr

Helsekontroll

Forebygging, utredning, diagnostikk og behandling.

Laboratorietjenester

Spirometri, blodprøver, EKG, 24-timers blodtrykk og en mengde andre tjenester.

Svangerskapsomsorg

Helhetlig oppfølging av den gravide i henhold til gjeldende anbefalinger. Støtte og veiledning i tillegg til å sikre at svangerskapet forløper naturlig.

Henvisning

Om du har et helseproblem som krever henvisning, kan fastlegen henvise videre. Ingen har rett til henvisning uten vurdering hos fastlege.

Det er ikke alltid en slik vurdering konkluderer med at det skal henvises videre. Fastlegen har et ansvar for at spesialistene ikke drukner i friske pasienter, slik at de er tilgjengelige når du trenger dem.

Gynekologisk undersøkelse

Dette er noe de fleste kvier seg for, men vi sørger for trygge rammer og erfaring, enten det gjelder rutineundersøkelser med celleprøve eller kontroll for overførbar sykdom, eller du er bekymret og føler at noe ikke er som det skal.

Prevensjonsveiledning, inkludert innsetting av spiral og p-stav.

Samtale og omsorg

I Hippokrates ånd: aldri skade, noen ganger helbrede, ofte lindre, alltid trøste. Vi stryker medhårs og mothårs, alt etter hva behovet er ♥