Arkaden Legesenter | Kontakt
1452
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-1452,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

KONTAKTINFORMASJON

Ta gjerne kontakt med oss

VI ER HER FOR DERE – BRUK OSS!

En av fastlegens viktigste oppgaver i disse dager, er å besvare spørsmål og etter beste evne veilede pasienter med spørsmål knyttet til Coronasituasjonen. Vi har annerledes dager- slik som de fleste av dere- men god kapasitet. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt, slik at vi får frigjort kapasitet på de telefonnumre som skal være tilgjengelige for de som skal testes eller er syke. Vi oppfordrer også alle med timeavtaler om å opprettholde disse.

Vi er omtrent tilbake til normal praksis her på legekontoret, og er betjent i normal kontortid og tar i mot pasienter som vanlig.

For å redusere smittefare for våre pasienter, og for å ivareta kapasitet, er det svært viktig at dersom du har antydning til mistanke om smitte, om du har forkjølelsesymptomer eller om du har vært i kontakt med smittet, at du kun tar kontakt med oss på telefon eller via e-portal! Vi vil da sette opp en videokonsultasjon med deg.  

Vi presiserer at alle som trenger å komme i kontakt med lege ikke må nøle med å ta kontakt med legekontoret eller legevakt. Vi har leger og vi har hjelpepersonell og vi er der for å hjelpe og gi nødvendig medisinsk behandling.

Husk oppdatering av adresser, telefonnummer samt arbeidsgiver og stillingstittel når du er i kontakt med oss.

Adresse

Arkaden Legesenter

Skippergata 31, 6. etg

(Inngang fra Biskop Gunnerus gate)

0154 Oslo

Telefon

Telefon: 23 35 90 00

Telefonen besvares:

Mandag-fredag 08.30-11.30 + 12.45-14.15 (man-tors) og 12.45-14.00 (fre)

Åpningstider

Åpningstider

Mandag-torsdag: 08.00-15.30

Fredag: 08.00-14.00

E-PORTAL

Ved å logge deg på ePortal kan du:

På grunn av økt krav til sikkerhet ved kommunikasjon mellom pasient og lege, finnes det i dag ingen tilgjengelig løsning for e-konsultasjon. Du kan fortsatt benytte e-portal for å bestille time og bestille resepter som vanlig.

    • Bestille time
    • Fornye resepter på faste medisiner (gjelder ikke B-resepter)
    • Se dine bestilte timer