Arkaden Legesenter | e-portal
16145
page-template-default,page,page-id-16145,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

e-portal

Om ePortal

Litt om e-portal

ePortal er en Internettbasert tjeneste som på en sikker måte tilbyr timebestilling  og bestilling av resepter.

For å benytte deg av denne tjenesten må du logge deg inn med BankID og fullt personnummer.

Ved å opprette bruker på E-Portal kan du:

På grunn av økt krav til sikkerhet ved kommunikasjon mellom pasient og lege, finnes det i dag ingen tilgjengelig løsning for e-konsultasjon. Du kan fortsatt benytte e-portal for å bestille time og bestille resepter som vanlig.

  • Bestille time
  • Fornye resepter på faste medisiner (gjelder ikke B-resepter)
  • Se dine avtalte timer

Brukerregistrering

Hvordan registrere seg som bruker av e-Portal

Første gang du besøker ePortalen, skal du registreres som ny bruker. Trykk på “SELVBETJENING ” og deretter velger du «NY BRUKER».

I brukeroppsettet skal du fylle ut en del opplysinger om deg selv. Det er viktig at du fyller ut e-post feltet med en gyldig e-post adresse, da vi bruker denne adressen til å sende deg en arkiveringslenke, og senere for å gi deg beskjed når det er svar på ePortal fra din lege. Mobiltelefonnummeret som du angir skal være registrert på forhånd hos legekontoret. Det brukes til å sende deg en pin-kode for å autentisere deg hver gang du logger deg på portalen.

Når du har fylt ut registreringsskjemaet, og har trykket på “Opprett meg”, vil du kort tid etterpå motta en e-post fra noreply@besoklegen.no. Mailen sendes til den e-post adressen du oppga, da du ble registrert som bruker.

Trykk på aktiverings-lenken i mailen – ett nytt vindu vil åpne seg, og du vil se at registreringen er fullført.
Du kan nå logge deg inn på ePortalen med ditt brukernavn (fullt person-nummer på 11 siffer) og ditt passord (det du nettopp har opprettet, da du registrerte deg som bruker).